Sharon

Sharon

eenzaamheid, levensvragen, geloof, relaties, samenwonen - samenwerken

Noord-Holland
0909-0800 boxnummer 8008

Wat kan ik voor u betekenen?

Mijn vader die in 2011 overleden is, zij altijd tegen mij ” Sharon “, stap zo nu en dan uit je comfort-zone, alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien.
Dat houdt dus in: Geen doel is te ver, in de dingen waar je plezier in hebt of wil bereiken.

Ik ben Sharon, ben 46 jaar, woon in Noord-Holland en ben sinds kort getrouwd.
En ben al jaren werkzaam bij Ministeries, Semioverheid en Commerciële Bedrijven als Allround Secretaresse en Customer Contact Agent.

Ik weet zeker dat eenieder van ons die dit leest, een deel in zijn lichaam een gevoel van overleven en het willen van overwinnen heeft. Het onbewuste, dat stukje bijzondere energie, de wil en het geloof dat allemaal op een moment samenstroomt en dan zegt, ” IK KAN HET EN IK DOE HET “.
Op dat moment is het een keuze die je bewust maakt.

Wanneer je dan net op dat laatste stukje energie en geloof zit, kun je altijd nog zeggen, ik heb het geprobeerd, gevochten en geaccepteerd voor wat het waard is.  ” IK HEB HET BESTE ERUIT GEHAALD “.

Dit wil ik dan ook overbrengen aan de mensen, of ik hun aan de telefoon spreek of face to face op straat tegenkomt.

Daarom ben ik een duizendpoot die op zoek is naar een uitdaging, ik wil ook mijn blikveld verruimen, ben een echte aanpakker, ben vriendelijk en positief ingesteld en kan goed luisteren, haal mijn energie uit de mensen om hun te kunnen helpen en te adviseren.

Ik eindig dan ook deze korte samenvatting met een motto die mij lang is bijgebleven;

Wees gerust ambitieus in de doelen die je stelt en houdt daarbij in gedachten;

” Ik mik op de maan en mocht ik die missen, dan eindig ik altijd tussen de sterren “.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Het leven maakt je soms zwak. Maar het doorzetten zit in het bloed ook al zit het soms tegen. Je kunt de weg vinden. De weg die naar beter leidt waar je eindelijk de rust kunt vinden. Tot dat moment moet je vechten. Vechten voor wie je bent en waar je voor staat.

Kijk Jezelf nooit blind op gesloten Deuren want dan is de kans groot dat je de deuren die open Gaan niet ziet!!!! dus Draai je om kijk goed Kom binnen wees niet bang voor het onbekende ga op onderzoek stel vragen het is niets vreemds iedereen doet het of wil het doen en zo word het onbekende een bekende! een bekende die jij misschien niet mag, of juist wel, het word een maatje een maatje waar je dingen mee deelt je gevoel, je verdriet, je ergernissen, je vreugde, je hart, je liefde, je koekje … de Deur staat open kom binnen wees niet bang……!!

Probeer altijd de evenwicht en balans te vinden in de mens. Normen en Waarden en Respect voor ieder mens van welk cultuur en geloof dat staat bij mij hoog in het vaandel.

De thema’s waar je mij voor kan benaderen zijn: Eenzaamheid, Relaties, Gezondheid, Scheiding, Geloof/Religie, Overlijden, Pesten en Sex.

Waarom deze onderwerpen omdat ik het in het dagelijks leven ook zelf heb ervaren. Met al deze ervaringen ben ik weer bovenop geklommen en ben ik de vrouw geworden die sterk in haar schoenen staat en met beide benen op de grond staat. Wel een vrouw die altijd haar zelf is gebleven maar dan met ervaringen rijker, die ook nog eens strijdlustig is en die recht op haar doelen af gaat. Een vrouw die een visie heeft om mensen te kunnen helpen en door te geven hoe je de draad weer kan oppakken in het leven.

Mijn quote is dan ook: Elke gedachte die in de ziel valt, is een zaadje dat ontkiemt en in stilte verder groeit.