Sunita

Sunita

gezin-opvoeding

Noord-Holland
0909-0800 boxnummer 8011

Ik ben Sunita,

Het leven is net een zee. Na een woeste golf bevindt zich kalmte.
De kunst is om over elke golf heen te surfen, hoe hoog het ook is.
Mijn levensdoel is om mensen bewuster te maken van het leven en een lichtje aan te doen waar het donker lijkt.

In het dagelijks leven geef ik Transcendente meditatie en heb ik mijn eigen onderneming. Ik ben gediplomeerd als Coach Sociale vaardigheden voor Kinderen.
Dit betekent je kind sterker maken in contact met andere kinderen, maar ook met ouders zelf. Ik heb ervaring met hoog sensitieve kinderen en volwassenen.

Gezin / Kinderen

Kinderjaren zijn erg cruciaal. Vervelende ervaring of traumatische gebeurtenissen kan de sociaal emotionele ontwikkeling belemmeren.
Heb je een kind die niet lekker in zijn vel zit? En weet je niet hoe je je kind moet bereiken?
Bel me dan op. Ik ben zelf een moeder die ook de driftbuien en boosheid van een kind heeft moeten doorstaan.

Relatie

Spanningen in een relatie hebben we soms allemaal in ons leven. Door onbegrip of bedrog worden we heel boos. We reageren soms zo heftig en laten ons meeslepen in een neerwaartse spiraal. Boosheid mag er zijn, het is een onderdeel van je genezing, maar als je denkt dat het helpt de ander te veranderen….dan zal het je teleurstellen. Twijfel niet om erover te praten. Soms speelt er van alles af en weet je het even niet meer. Maar dat geeft niet. Belangrijk is dat je je hart lucht en de spanningen geen kans geeft om jou onderuit te halen.

Verslaving

In mijn leven heb ik ervaring en kennis opgedaan hoe het is om met een alcoholverslaafde en een seksverslaafde te leven. Ik heb uiteindelijk geleerd en gezien hoe zij eigenlijk eronder lijden en slachtoffers zijn van hun onvermogen en door gebrek aan begrip. Door een luisterend oor te zijn, begrip te tonen en meer kennis op te doen, heb ik goede ondersteuning geboden in het proces van genezing. Er ligt soms veel pijn erachter geborgen. Accepteer je eigen bestaan. Je bent een hoogstaand wezen die meetelt. Voel jij je niet begrepen? Zou jij graag over jouw pijn willen praten…bel dan de hulplijn nl

Hulp bij administratie

Wil je hulp of advies bij de administratie? al gaat het om uitleg van een brief. Ik heb jaren gewerkt op de financiële administratie en kan zeker iets voor je betekenen.

Taal

Ik ben van Hindoestaanse afkomst en spreek: Nederlands, Engels, Bhojpuri en Hindi.